Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Боль в локтевом суставе

+2
Страстная богиня
Томушка
6 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Боль в локтевом суставе Empty Боль в локтевом суставе Чт Жовт 07, 2021 5:10 pm

Томушка

Томушка

Уже вторую неделю болит в локтевом суставе, к какому врачу обратиться или сразу нужно идти к семейному? я просто не заключала декларацию.

2Боль в локтевом суставе Empty Re: Боль в локтевом суставе Чт Жовт 07, 2021 9:10 pm

Страстная богиня

Страстная богиня

Можно в частную клинику пойти на консультацию к врачу, не обязательно к семейному

3Боль в локтевом суставе Empty Re: Боль в локтевом суставе Чт Жовт 07, 2021 10:10 pm

дуся

дуся

К неврологу или ортопеду, сходите к семейному врачу, пусть даст направление к нужному специалисту.

4Боль в локтевом суставе Empty Re: Боль в локтевом суставе Чт Жовт 07, 2021 10:28 pm

Утопающая*В*Слезах

Утопающая*В*Слезах

Если боль не проходит можно попробовать снять ее медикаментами, но в любом случаи врачу показаться нужно. Я бы рекомендовала Актив центр https://www.active-center.com.ua/cat_1237.htm возили к ним бабушку с похожей проблемой, она упала с лестницы и сильно ушибла руку, но к счастью ничего серьезного не произошло, просто сильный ушиб.

5Боль в локтевом суставе Empty Re: Боль в локтевом суставе Нд Лист 21, 2021 11:23 pm

KarinaBogdanova

Біль у м'язах, чи суглобах досить неприємна та інтенсивна. Не знаю в кого як, а мені було раніше важко позбавитись. Так вже трапилось, що не вилікувала свого часу і тепер непокоїть мене час від часу. Щоб можна було функціонувати протягом дня та під час таких загострень нормально відчувати себе обрала із допомогою лікаря засіб дієвий засіб від болю https://affida.ua/storinka-preparatu-affida-maks/ ібупрофен у концентрації 400мг - такий діючий компонент Аффида Макс. Почитайте про нього, там є різна форма випуску даного засобу. Цей мені найбільш підходить.

6Боль в локтевом суставе Empty Re: Боль в локтевом суставе Чт Лист 25, 2021 11:41 am

Klimantina

Как здоровье то, а?

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Схожі теми

-

» Головная боль

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі