Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Що приготувати?

+5
Kira_Mira1000
Томушка
CaCaCa
Lilu
Vero Nika
9 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Що приготувати? Empty Що приготувати? Вт Бер 24, 2020 11:41 pm

Vero Nika

Vero Nika

Всім привіт! Пропоную ділитися перевіреними рецептами смачних страв. А то я вже голову ламаю, що приготувати...

2Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Ср Бер 25, 2020 12:21 am

Lilu

Lilu

Vero Nika пише:Всім привіт! Пропоную ділитися перевіреними рецептами смачних страв. А то я вже голову ламаю, що приготувати...

Ой, так, знайоме, сама люблю готувати, але часом навіть не знаєш, чим можна вже здивувати своїх рідних. Мені в цьому плані подобається портал www.recept.ua/ua/recepty/ Представлено багато хороших рецептів з докладним описом і фото, все можна без проблем приготувати в домашніх умовах. Особисто я постійно експериментую і готую щось новеньке)

Раджу спробувати гострий курячий суп, дуже смачний і простий рецепт.

Що приготувати? B33a699d24

3Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Ср Черв 10, 2020 4:06 pm

CaCaCa

CaCaCa

Vero Nika пише:Всім привіт! Пропоную ділитися перевіреними рецептами смачних страв. А то я вже голову ламаю, що приготувати...
У меня есть книжечка куда вношу вот самое что-то любимое и что хочу запомнить. А так в основном все в интернете ищу. Есть сайт kylinary.net залажу туда и смотрю что вкусного можно сделать, чем порадовать близких. И всегда вкусное и новенькое что-то.

4Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Пт Черв 19, 2020 1:07 pm

Томушка

Томушка

у меня пюре и котлеты

5Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Вт Лип 14, 2020 11:54 am

Kira_Mira1000

Kira_Mira1000

я думала одна такая, это просто взрыв мозга , когда думаешь чего приготовить

6Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Чт Лип 16, 2020 1:38 pm

Рондо Острый

Рондо Острый

А я очень сладкое люблю готовить, правда с подачей и декором у меня есть некоторые проблемы, не знаю почему так, но это реально меня напрягает очень, никак не найду свой идеальный вариант для украшения и презентации блюд.

7Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Пт Лип 17, 2020 1:11 am

людвик

людвик

Особенно у меня проблемы с оформлением пирогов и тортов. Ну вот даже есть шаблон, по которому стоит все делать, а ничего не получается, почему так? Но ведь я реально очень стараюсь и никак

8Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Пт Лип 17, 2020 9:58 am

дуся

дуся

людвик пише:Особенно у меня проблемы с оформлением пирогов и тортов. Ну вот даже есть шаблон, по которому стоит все делать, а ничего не получается, почему так? Но ведь я реально очень стараюсь и никак
Я вот поняла, что если меньше стараться, вот тогда точно все получиться. Вот почему я максимально стараюсь просто уделить время приготовлению теста, а декор делаю с помощью нанесения кондитерской глазури для выпечки https://rozetka.com.ua/vse-dlya-vipechki-i-desertov/c4638575/tip-226015=konditerskaya-glazur/ уже давно использую только ее и покупаю исключительно в Розетке, у ни всегда она есть и точно знаю, что сроки ранения такие как нужно,  не так как на нашем рынке, так что думаю мой совет вам должен однозначно помочь решить проблему с декором выпечки. Советую начинать с такого крема для торта, его и для рулетов использую, и трубочки с ним делаю, вкусно получается.
Що приготувати? Kenton_8690547190207_images_3874622496

9Що приготувати? Empty Re: Що приготувати? Пт Лип 17, 2020 9:26 pm

Takki23

Takki23

Жареная картошечка и салат. Вкусно и несложно.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі