Потрібна порада відносно експлуатації бетонозмішувальної установки. Як гадаєте багато мороки буде з установкою і всім іншим? Чи зможу я справитись і організувати все власноруч?
Магія Життя
Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь
Все вірно ви кажете, хоча можна буде спробувати не вигадувати нічого, а просто взяти і організувати все через тендер. Так точно справиться будь-хто, хоча прийдеться і багато працювати однозначно.вечность пише:Власноруч побудувати чи що? Не думаю, що це буде слушна ідея. Мені здається, що набагато краще буде просто знайти компанію, яка все організує для вас по виробництву бетона
Я правильно розумію, що вам потрібен бетонний завод https://karmel.com.ua/g776710-betonosmesitelnye-ustanovki Якщо так, тоді я раджу вам однозначно звернутися до компанії KARMEL, вони займаються такими установками і купувати у них реально правильне рішення адже в них є всі документи і гарантійне обслуговування.мерлуза пише:Потрібна порада відносно експлуатації бетонозмішувальної установки. Як гадаєте багато мороки буде з установкою і всім іншим? Чи зможу я справитись і організувати все власноруч?
Схожі теми
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі