Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

подарок для племянницы

4 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1подарок для племянницы Empty подарок для племянницы Пн Лист 22, 2021 10:07 pm

BurBon

Ищу подарок для племянницы 10 лет? какие идеи, где купить?

2подарок для племянницы Empty Re: подарок для племянницы Пн Лист 22, 2021 10:09 pm

Saramort

Привет, а спрашивали у мамы племянницы или хотите сделать сюрприз? Я конечно не любитель сюрпризов и всё обговариваю заранее, но есть вариант как быстро выбрать подарок девочке - otpad.com.ua . Вот этот сайт с идеями подарков - настоящие решение всех моих головных проблем в выборе подарков кому-либо. Это не магазин,чтобы сразу купить, но есть ссылка с указанием где купить или проще - найти самому в Интернете. Главное найти идею!

3подарок для племянницы Empty Re: подарок для племянницы Чт Жовт 13, 2022 11:22 am

KadillaK

KadillaK

а я вот для сестры ищу, и что мне делать?

4подарок для племянницы Empty Re: подарок для племянницы Чт Жовт 13, 2022 11:25 am

Kira_Mira1000

Kira_Mira1000

Привіт. Ну не так вже і важливо, для сестри чи дружини ви шукаєте, бо подарунки насправді можуть трохи співпадати, якщо раптом що. Ось пробуйте тут на сайт завітати, мій брат купив тут гарний подарунок дружині та потім і сестрі теж. Тож ми всі були дуже приємно здивовані таким жестом. Рекомендую і вам звернутися до них.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі