Кількість повідомлень : 99 Дата реєстрації : 17.07.2021
Долго сомневаюсь открыть счет для ООО т.к. у банка нет офиса... новые условия , все ставки лично чем у других банков и самое главное они соответствуют действительности. Проблем ни с приложения , кол. центром ни разу не было. Хотя и обращалась туда по моему 1-2раза по каким-то не значительно вопросам.
Кількість повідомлень : 105 Дата реєстрації : 09.03.2021
Мене цікавить, кому можна довірити відкриття банківського рахунку в Чехії та Європі, адже сама я ніколи не стикалася з цим питанням і не знаю, з чого почати. Які організації або фахівці можуть допомогти у цьому процесі, щоб він пройшов без проблем і затримок? Які фактори слід враховувати при виборі послуг для відкриття рахунку за кордоном? Де знайти надійні джерела інформації або відгуки про якісні послуги у цій сфері?
Кількість повідомлень : 231 Дата реєстрації : 22.12.2019
Якщо ви шукаєте надійного партнера для відкриття банківського рахунку в Чехії та Європі https://nawi.cz/uk/services/vidkrittya-bankivskogo-rahunku/ , я рекомендую звернути увагу на компанію NAWI. Вони спеціалізуються на наданні професійних послуг у цій галузі і мають позитивні відгуки від клієнтів. NAWI пропонує комплексний підхід до відкриття рахунку, включаючи консультації, допомогу в підготовці документів та підтримку на всіх етапах процесу. Вони знають всі нюанси законодавства та банківських вимог, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто хоче уникнути бюрократичних складнощів і зекономити час.