Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Расчётный счёт

4 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Расчётный счёт Empty Расчётный счёт Нд Лип 31, 2022 10:21 am

hekerda

Расчётный счёт за 1 день смогут открыть? Или нужно дольше ждать? Подскажите кто в курсе.

2Расчётный счёт Empty Re: Расчётный счёт Нд Лип 31, 2022 11:27 pm

Mishok

Долго сомневаюсь открыть счет для ООО т.к. у банка нет офиса... новые условия , все ставки лично чем у других банков и самое главное они соответствуют действительности. Проблем ни с приложения , кол. центром ни разу не было. Хотя и обращалась туда по моему 1-2раза по каким-то не значительно вопросам.

3Расчётный счёт Empty Re: Расчётный счёт Нд Вер 01, 2024 5:31 pm

вечность

вечность

Мене цікавить, кому можна довірити відкриття банківського рахунку в Чехії та Європі, адже сама я ніколи не стикалася з цим питанням і не знаю, з чого почати. Які організації або фахівці можуть допомогти у цьому процесі, щоб він пройшов без проблем і затримок? Які фактори слід враховувати при виборі послуг для відкриття рахунку за кордоном? Де знайти надійні джерела інформації або відгуки про якісні послуги у цій сфері?

4Расчётный счёт Empty Re: Расчётный счёт Нд Вер 01, 2024 5:48 pm

людвик

людвик

Якщо ви шукаєте надійного партнера для відкриття банківського рахунку в Чехії та Європі https://nawi.cz/uk/services/vidkrittya-bankivskogo-rahunku/ , я рекомендую звернути увагу на компанію NAWI. Вони спеціалізуються на наданні професійних послуг у цій галузі і мають позитивні відгуки від клієнтів. NAWI пропонує комплексний підхід до відкриття рахунку, включаючи консультації, допомогу в підготовці документів та підтримку на всіх етапах процесу. Вони знають всі нюанси законодавства та банківських вимог, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто хоче уникнути бюрократичних складнощів і зекономити час.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі