Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Чорна п'ятниця

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Чорна п'ятниця Empty Чорна п'ятниця Сб Лист 12, 2022 4:21 pm

tinedje

tinedje

Всім привіт. Я полюбляю радувати своїх рідниї та друзів. Але в наш час дуже важко вкластись в ті кошти які я назбирала. Порадили мені робити закупки в перший тиждень чорної п'ятниці так як відсоток скидки колосальний. Хто має в цему досвід. Поділіться інформацією.

2Чорна п'ятниця Empty Re: Чорна п'ятниця Сб Лист 12, 2022 4:23 pm

Веталь555

Доброго вечора і вам. Я маабуть ніколи не пропумкав цей розпродаж і в моєму будинку техніка завжди оновлена. Раджу вам пошукати інформацію а інтернеті. Але якщо не знайдете нічого толкового я готовий надати інформацію якою сам володію.

3Чорна п'ятниця Empty Re: Чорна п'ятниця Сб Лист 12, 2022 4:26 pm

tinedje

tinedje

Зараз в інтернеті дуже багато фальшивої інформаціі, а мені потрібні перевірені магазини в яких продають лише хорошу техніку. Не для себе купую. В якому магазині буде проходити чорна п'ятниця?

4Чорна п'ятниця Empty Re: Чорна п'ятниця Сб Лист 12, 2022 4:29 pm

Веталь555

Зазвичай я купую всі товари в інтернет-магазині Алло. Цей магазин провірений не тільки людьми але й часом. Відомий на всю Україну та ним користуються мільйони людей. В перший тиждень чоної п'ятниці будуть знижки від 60% і вище. Товари можна замовляти через нову пошту та наложеним платижем. А ще я сам планую купити новий телевізор по вигідним цінам Більше детально про чорну п'ятницю https://allo.ua/ua/blackfriday/ можна дізнатись на цему сайті. Хороших вам покупок та замовлень.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі