Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Недвижимость

4 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Недвижимость Empty Недвижимость Сб Січ 07, 2023 9:56 pm

maxxxi

Недавно покупали квартиру, оформляли тут купить 5 комнатную квартиру киев
Очень довольны качеством работы и цена отличная!

2Недвижимость Empty Re: Недвижимость Вт Черв 25, 2024 2:45 pm

Luter90

Планую купити квартиру в Києві, де це краще зробити?

3Недвижимость Empty Re: Недвижимость Вт Черв 25, 2024 2:58 pm

dimonk

Купівля квартири від забудовника в Києві – це відповідальний крок, який вимагає ретельного підходу. Компанія «Ковальська Нерухомість» пропонує широкий вибір сучасних та комфортних квартир у різних районах столиці. Особисто я довго шукав надійного забудовника, і після численних консультацій та відвідувань різних об’єктів, зупинив свій вибір саме на «Ковальська Нерухомість». Що мене привабило – це висока якість будівництва, зручні планування квартир та розташування житлових комплексів в екологічно чистих районах міста. Якщо плануєте купити квартиру в Києві https://build.kovalska.com/apartment розгляньте цей варіант. Крім того, компанія пропонує вигідні умови купівлі та можливість придбання квартири в розстрочку, що стало вирішальним фактором для мене.

4Недвижимость Empty Re: Недвижимость Чт Жовт 10, 2024 12:50 am

Vero Nika

Vero Nika

Luter90 пише:Планую купити квартиру в Києві, де це краще зробити?

Купила квартиру в ЖК One House, і я просто в захваті! Це ідеальний варіант для тих, хто хоче жити близько до Києва. Дорога до метро займає всього півгодини, а сам комплекс виглядає сучасно та комфортно. Мені сподобалось, що тут є закрита територія з дитячими майданчиками та місцями для відпочинку. Квартиру отримала з чорновою обробкою, але це дозволило мені зробити все на свій смак. В окрузі багато магазинів і навіть спортзал, що дуже зручно. Загалом, я задоволена своїм вибором!

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі