Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Ексклюзивний брендовий одяг

3 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

tinedje

tinedje

Я хотіла б купити ексклюзивний брендовий одяг для особливої події, яка скоро відбудеться. Хочу щось незвичайне та оригінальне. Які бренди та дизайнери можуть запропонувати мені такий одяг?

Русланович

Якщо ви не маєте обмеження по бюджету, досить багато пропозицій від дизайнерів та відомих брендів можуть запропонувати вам найбільш ексклюзивний брендовий одяг. А от які особливості має такий одяг, що робить його ексклюзивним…тут вже вам не підкажу, бо не сильний в глибині даного питання )

tinedje

tinedje

Русланович пише:Якщо ви не маєте обмеження по бюджету, досить багато пропозицій від дизайнерів та відомих брендів можуть запропонувати вам найбільш ексклюзивний брендовий одяг. А от які особливості має такий одяг, що робить його ексклюзивним…тут вже вам не підкажу, бо не сильний в глибині даного питання )
Особливих обмежень по бюджету не маю, хоча в якійсь мірі вони є, звичайно Smile Якщо я хочу придбати ексклюзивний брендовий одяг, на які бренди мені потрібно звернути увагу?

Victor

Я б хотів рекомендувати вам звернути увагу на бренди одягу від італійських дизайнерів. Такі бренди, як Gucci, Prada, Versace або Dolce & Gabbana відомі своїм ексклюзивним та оригінальним дизайном. Вони пропонують найбільш розкішний та ексклюзивний одяг для найвимогливіших покупців. Є менш дорогі, але також круті за якістю, італійські бренди жіночого одягу, такі як P.A.R.O.S.H.  https://helen-marlen.com/ua/brands/p-a-r-o-s-h , наприклад. До речі, на сайті магазину Хелен-Марлен чудові пропозиції такого одягу. Ми з дружиною досить часто в них замовляємо брендові речі, взуття та аксесуари.
Ексклюзивний брендовий одяг CaybeXYF.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2020-02-2023%2023:30:56

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі