Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Чи безпечне промивання носа за методикою Кукушка

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Тамара77

Я часто чую про ефективність промивання носа за методикою Кукушка, але чи є це безпечним для здоров'я? Які можуть бути наслідки в разі неправильного виконання процедури?

Viktorr

Я завжди боровся із закладеністю носа та проблемами з пазухами. Один мій знайомий порадив спробувати зрошення носа методом Кукушки, тобто промивання носових ходів спеціальним розчином. Хоча я спочатку вагався, я вирішив спробувати.
Перш ніж спробувати метод Кукушка, я дослідив належну техніку та запобіжні заходи, щоб переконатися, що він безпечний і ефективний.
Однак я розумію, що промивання носа може бути небезпечним, якщо не робити це правильно. Тому я наполегливо рекомендую звернутися за консультацією до кваліфікованого медичного працівника, наприклад, в клініці доктора Самборського https://samborsky-lor.kyiv.ua/promyvannia-nosa-po-proettsu-kukushka/ які спеціалізуються для лікування та профілактики захворювань вуха, горла, носа у дорослих і дітей. Вони можуть діагностувати будь-які основні проблеми та надати безпечні та ефективні методи лікування та профілактики проблем з носом.

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі