Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Укладка волосся

+2
salamandra
krokus
6 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Укладка волосся Empty Укладка волосся Сб Бер 23, 2024 5:57 pm

krokus

Хто якими засобами користується для укладки волосся? Хочу придбати собі якийсь девайс, але не знаю, що краще вибрати стайлер чи випрямляч.

2Укладка волосся Empty Re: Укладка волосся Пн Бер 25, 2024 11:13 am

salamandra

У мене було багато різних девайсів для укладання волосся, але все змінилося після того, як я придбала стайлер Дайсон. Стайлер дозволяє створювати різноманітні укладки, починаючи від гладкої прямої зачіски і закінчуючи кучерявими локонами, все це без шкоди для волосся. Дуже зручний у використанні, рекомендую.

3Укладка волосся Empty Re: Укладка волосся Пт Лист 01, 2024 10:34 am

Александра

Александра

Стайлери універсальні, вони можуть створити різні зачіски: від кучерів до гладкого вигляду. Випрямлячі ж спеціалізуються на розгладжуванні волосся, і їх результати зазвичай тримаються довше. Якщо у вас волосся неслухняне або кучеряве, випрямляч може бути кращим вибором.

Також потрібно не забувати про косметику захисну при викладанні волосся.

4Укладка волосся Empty Re: Укладка волосся Сб Лист 02, 2024 12:44 pm

Алина

Алина

Для того, щоб волосся гарно вкладалось не псувалось від фена потрібно ще використовувати хороший термозахист https://topove.com/termozakhyst/ - тут підберіть для себе професійні засоби. Така косметика буде живити та захищати. З нею навіть агресивна сушка не страшна. А ще волосся легко розчісувати.

5Укладка волосся Empty Re: Укладка волосся Пн Лист 11, 2024 4:05 pm

KVITKA

KVITKA

Косметика, звісно, також дуже потрібна, щоб зробити гарну зачіску.

6Укладка волосся Empty Re: Укладка волосся Пн Лист 11, 2024 5:48 pm

Ksu

Ksu

Раджу купити ефірну олію https://simona-life.com.ua/ua та косметику для догляду від Simona-Life. З цими засобами вам вдасться досягнути найкращих результатів. Я вже особисто випробувала їхні продукти, і вони дійсно дарують відмінний ефект — волосся стає м’яким, блискучим і здоровим. Олії живлять, відновлюють і розгладжують волосся, а косметика для догляду за шкірою дарує їй свіжість і зволоження. Всі продукти натуральні та безпечні, тому можете не переживати за їхній склад.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі