Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Шукаю приватний садочок

5 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Шукаю приватний садочок Empty Шукаю приватний садочок Нд Серп 23, 2020 12:16 pm

Zirka

Знаєте хороші садочки у Києві? Шукаю найкращий)

2Шукаю приватний садочок Empty Re: Шукаю приватний садочок Пн Серп 24, 2020 10:54 pm

Nina

Я в захваті від садочка, в який ходить наш молодшенький. Він розташований у сучасному дитячому еко-центрі https://www.aktiviti.org/ У садочку дбають про безпеку, здоров'я та комфорт діток. Для них створені хороші умови - корисне та смачне харчування, відповідні параметри повітря, якісні меблі та іграшки. Педагоги молоді та креативні, вони займаються з дітьми по іноваційним методикам, що розвивають у малюків інтелект, навички комунікації, лідерські якості.

3Шукаю приватний садочок Empty Re: Шукаю приватний садочок Пт Серп 28, 2020 7:49 pm

CaCaCa

CaCaCa

У нас проблема с гос садиком.. нету мест искали частный.. так чтобы вы понимали за месяц 5000.. ужас..

4Шукаю приватний садочок Empty Re: Шукаю приватний садочок Сб Травень 22, 2021 10:35 pm

Параплюи

Параплюи

Мы частный думаем искать, наслышана о государственных много негатива

5Шукаю приватний садочок Empty Re: Шукаю приватний садочок Сб Травень 22, 2021 11:15 pm

Рондо Острый

Рондо Острый

Здравствуйте!
Я тоже ищу садик для ребенка в Киеве, склоняюсь к мысли, что лучше всего отдавать малыша в частный сад с хорошей репутацией. Я такой нашла на сайте sadochok.net.ua/ru/ по совету соседки, она своих детей туда водила несколько лет подряд и отзывлась о заведении с теплом. Сразу видно, это достойный вариант.

Параплюи поставив(ла) "Подобається"

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі