Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Яка ваша думка щодо кутових диванів у прихожій?

2 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Mishok

Хотів би дізнатися вашу думку щодо кутових диванів у прихожій. Чи підходять вони для таких приміщень? Мені важливо зрозуміти, чи комфортно на них сидіти при вході в будинок, коли хочеш швидко відпочити після робочого дня, чи, можливо, вони займають забагато місця і не виглядають органічно в інтер’єрі. Які варіанти кутових диванів ви могли б порекомендувати для невеликої прихожої, щоб він був не тільки зручним, але й гармонійно поєднувався з іншими меблями в такому просторі?

hekerda

Спочатку я також сумнівався, чи підійде він для невеликого простору, але після того, як ми поставили його, зрозумів, що це дійсно зручне рішення. Він не тільки дозволяє комфортно посидіти, але й дає додаткове місце для зберігання, оскільки є вбудовані ящики. Також диван виглядає стильно, і я зміг підібрати колір, що добре поєднується з кольорами стін та дверей.

Mishok

Як диван поводиться при використанні? Чи не створюється відчуття, що він надто громіздкий або незручний при вході, коли потрібно пройти через вузький коридор? Я маю на увазі саме практичні моменти: чи не заважає він вільному пересуванню і чи зручний для того, щоб сісти та одразу зняти взуття, коли повертаєшся додому?

hekerda

Кутовий диван у прихожій – це, безумовно, хороша ідея для тих, хто хоче поєднати комфорт і функціональність. У моєму випадку, я довго шукав диван, який би підійшов саме для цієї зони. Диван, який я обрав, має невеликі габарити, але дуже зручний. Його конструкція дозволяє легко вписати його навіть у вузький коридор. На ньому зручно сісти, щоб змінити взуття або відпочити після важкого дня.
Плюс, цей кутовий диван https://interia.com.ua/divani/uglovye-divany/ має чохли, які легко знімаються для прання, що дуже зручно, особливо якщо в домі є діти. Не скажу, що він займає мало місця, але це добре продуманий варіант для середніх розмірів прихожої.
Яка ваша думка щодо кутових диванів у прихожій? J815TJFc.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-20-11-2024%2015:16:48

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі