Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Выборы мэра

5 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Выборы мэра Empty Выборы мэра Вт Жовт 20, 2020 1:52 pm

Sofia85

Sofia85

Здравствуйте! Скоро выборы мэра в нашем городе,уже не знают чем добить людей в этом году, денег в бюджете нет,но на это всегда найдется..ну у нас всё как обычно.. Что думаете по этому поводу?

2Выборы мэра Empty Re: Выборы мэра Вт Жовт 20, 2020 8:32 pm

Tolik9753

Tolik9753

Я тоже не понимаю кому это сейчас нужно. Люди сейчас за этим не особо следят. Вот кто вообще знает реальные программы кандидатов?

3Выборы мэра Empty Re: Выборы мэра Ср Жовт 21, 2020 12:43 pm

Nastya001

Nastya001

Ну а может это кстати будет? Может если поменять правительство во всех городах,то что то измениться в лучшую сторону?!

4Выборы мэра Empty Re: Выборы мэра Ср Жовт 21, 2020 1:28 pm

Kira_Mira1000

Kira_Mira1000

Ну без выборов мы уж точно не знаем пойдут они на пользу или нет. Это дело такое..Главное чтоб хуже не стало.. Нужно думать и выбирать достойного мэра

5Выборы мэра Empty Re: Выборы мэра Ср Жовт 21, 2020 2:47 pm

KadillaK

KadillaK

Ой, я теж не знаю чи стане краще, але дуже на це сподіваюся. Сподіваюся що вибори в цьому році змінять життя міста на краще. А ознайомитися з програмами кандидатів ви можете ось тут https://www.centreua.org/vybory2020/kharkiv/mer . Це порівняльна таблиця в якій зібрано все найголовніше для того, щоб ми не шукали все в інтернеті годинами а швидко ознайомилися з інформацією, яка нас цікавить.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі