Магія Життя
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Робота вдома

+3
Fialka
Tavria
Qween
7 користувачів

Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

1Робота вдома Empty Робота вдома Вт Квіт 28, 2020 9:19 pm

Qween

Qween

Є на форумі ті, хто працює в інтернеті? Порадьте, з чого почати?

2Робота вдома Empty Re: Робота вдома Вт Квіт 28, 2020 11:11 pm

Tavria

Tavria

Перегляньте біржі і анкети фрілансерів, які послуги вони продають. Варіантів багато. Все залежить від того, що вмієте робити або хочете навчитися. Тут про заробіток в інтернеті без вкладень https://seo-marketing.com.ua/category/zarobitok-v-interneti/ Корисно буде прочитати для початку.

3Робота вдома Empty Re: Робота вдома Ср Квіт 29, 2020 4:10 pm

Fialka

Fialka

Цікаво, бо я теж шукаю собі роботу в інтернеті

4Робота вдома Empty Re: Робота вдома Пн Лип 13, 2020 3:22 am

Vero Nika

Vero Nika

Qween пише:
Є на форумі ті, хто працює в інтернеті? Порадьте, з чого почати?

А чому саме робота в інтернеті? Можна влаштувати і на більш престижну і оплачувану роботу. Я б вам порадила пройти профорієнтацію для дорослих - https://enjoyincareer.com.ua/proforientatsiya-dlya-vzroslyh/ Так ви зможете виявити свої сильні сторони і визначитися який саме варіант нової професійної кар'єри для вас буде найбільш оптимальним. Я залишилася задоволена співпрацею.

5Робота вдома Empty Re: Робота вдома Сб Серп 08, 2020 1:08 pm

MarryKD

Начинала с копирайтинга. Это конечно мучение, ну а что поделаешь!?

6Робота вдома Empty Re: Робота вдома Пт Січ 27, 2023 6:45 pm

Rita25

Зручніше всього зараз мати роботу з віддаленим режимом і якщо є така можливість, краще обирайти такі вакансії. Аутсорсингова компанія WOW 24/7 надає бізнесу послуги з підтримки клієнтів. Вони пропонують зараз роботу на цікавих умовах. Ви зможете працювати віддалено, підлаштовувати для себе зручний графік і мати гідну заробітну плату.

7Робота вдома Empty Re: Робота вдома Вт Лют 21, 2023 12:35 am

Юра Юрьевич

Здравствуйте! Как раз сейчас я разбираю вопрос с сайтами, в этом мне помогает блог где читаю про гугл тренд и как им пользоваться для анализа популярности поисковых запросов. Как мне кажется, что это очень удобно. Так что, не отказывайтесь от того, что Вам предлагают.

Спонсорований контент

Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі